Näringsterapi & Kostrådgivning

Denna tjänst ingår i din Hälsoanalys.

Känner du dig trött, obalanserad och/eller stressad? Kanske har du värk i kroppen eller en obalanserad mage? Du har kanske länge kämpat med din vikt och vill justera den? Idrottar du mycket och får lätt skador och infektioner? 

Du kanske äter näringsrik mat, men om du ofta är sjuk, tränar mycket, sover dåligt eller stressar i vardagen kan kroppen ha svårt att ta upp all den näringen och behöver då extra stöttning.

Som näringsterapeut ger jag dig råd och rekommendation om vilken typ av kosthållning och eventuellt tillskottsprogram som bäst kan hjälpa dig utifrån din symtombild, en noggrann anamnes och en frekvensanalys. Vi tittar på din bakgrund, din livsstil samt kost- och miljöfaktorer. Vi tar i beaktande eventuell fysisk och psykisk stress, trauma och infektioner. Det går även att komplettera med ett HMA test eller DNA test och se över din mineral- och näringsstatus samt dina genetiska förutsättningar. På det sättet får vi ett bra utgångsläge för dig och kan lättare skräddarsy och planera din väg till önskat resultat. 

Kost- och livsstilsförändringar är grundläggande för en förändring till ett bättre hälsotillstånd. Som komplement kan det användas bioresonans balansering, hälsobefrämjande träning, mindfulness och kosttillskott. Jag hjälper dig med dosering av kosttillskott när du köper de produkter som jag rekommenderar och jobbar med. Om du handlar andra produkter kan jag inte ge dig rådgivning eller ha koll på dina resultat. 

Jag strävar till att mina klienter skall få hållbara och bestående resultat och jag coachar dem att uppnå ett tillstånd av optimal hälsa – ett positivt tillstånd av vitalitet och livsglädje.